אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
גספאצ'ו עגבניות קלאסי
/ ניר צוק
אין כמו מרק קר להפגת החום של הקיץ.
ציון גולשים:
(60 מדרגים)
חומרים
25 עגבניות תמר
2 מלפפונים קלופים
1 פלפל ירוק
1/2 פלפל חריף
4 שיני שום
עלים מ-10 גבעולי כוסברה
2 בצלים קטנים
10 גבעולי שמיר
1/2 כוס שמן זית
3 כפות חומץ שרי (לחילופין ניתן להשתמש גם בחומץ בן יין)
3 פרוסות לחם לבן גדולות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולפים את העגבניות. משרים את הלחם במים כ-10 דק' וסוחטים היטב.
טוחנים היטב את כל הירקות במעבד מזון. תוך כדי הערבול מוסיפים את השמן באיטיות.
מסננים את המרק במסננת דקה תוך כדי לחיצות בעזרת מצקת.
מוסיפים חומץ שרי, מלח ופלפל, ומקררים.
מומלץ להגיש עם כוסברה קצוצה מעל. להעשרת המנה ניתן להוסיף מלפפונים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות, או ראשי קלמרי לוהטים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©