אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
דגים אפויים בעגבניות שרי
צילום: דודו אזולאי
דגים אפויים בעגבניות שרי
/ ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדליה"
דגי מוסר מלווים בעגבניות שרי צבעוניות וחמות
ציון גולשים:
(59 מדרגים)
חומרים
3 דגי מוסר במשקל 600 גרם, מפולטים
200 גרם עגבניות שרי צהובות
200 גרם עגבניות שרי אדומות
3 פלפלים ירוקים חריפים
5 גבעולי בצל ירוק
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משמנים תבנית בעלת שוליים גבוהים מעט ומסדרים את הדגים עם העור כלפי מטה. ממליחים ומפלפלים קלות.
שוטפים ומייבשים את עגבניות השרי וחוצים אותן.
קוצצים את הבצל ומערבבים עם השרי. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
יוצקים את העגבניות על הדגים. מניחים בתבנית את הפלפלים החריפים בשלמותם.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©