ynet - סלט תפוחי אדמה על עלי אנדיב - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

סלטים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
סלט תפוחי אדמה על עלי אנדיב  צילום: ירון ברנר
 

  סלט תפוחי אדמה על עלי אנדיב / רותי קינן

סלט תפוחי אדמה עם אפונה המוגש בתוך עלי אנדיב

ציון גולשים:  (3 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
לסלט:
כ-750 גרם תפוחי אדמה קטנים, רצוי מזן ראט
1 כוס אפונה ירוקה, טרייה או מוקפאת
2 גזרים חתוכים לקוביות
3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
1 כף מיונז
1 כפית חרדל
2 כפות שמיר קצוץ
מלח, פלפל
להגשה:
2-3 אנדיב
אופן ההכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים מומלחים קלות עד שהם רכים. מסננים מהמים ומצננים היטב.
  2. מבשלים את הגזר עד שמתרכך. מבשלים את האפונה במי מלח רותחים 2-3 דקות. מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים מהמים.
  3. חותכים את תפוחי האדמה שהצטננו לפרוסות. מניחים בקערה ומוסיפים את האפונה, הגזר והמלפפונים החמוצים. מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.
  4. מפרקים את האנדיב לעלים. מניחים כמות של כף בערך מהסלט בתוך כל עלה ומגישים.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©