ynet - לזנייטה ברוטב שמנת אדום - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסטה
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  לזנייטה ברוטב שמנת אדום / משה בראל

אל הרוטב מצטרפים גבינת פרמזן ועגבניות שרי צלויות.

ציון גולשים:  (90 מדרגים)
חומרים (-1 מנות)
1/2 ק"ג לזנייטה טריה
1/2 חבילה (כ-1/2 ק"ג) עגבניות שרי
כפית תימין יבש או עלים מ-4 ענפי תימין טרי
כף סוכר
1/2 כפית מלח גס
2 כפות שמן זית
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
50 גרם פרמזן מגורר
אופן ההכנה
  1. חוצים את עגבניות השרי, מניחים בקערה ומערבבים עם שמן זית, סוכר, תימין, מלח גס.
  2. משטחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים את העגבניות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות במשך כשעה.
  3. מחממים בסיר שמנת מתוקה, מוסיפים פרמזן מגורר ואת העגבניות הצלויות. מערבבים, טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח אם צריך. מבשלים יחד כ-2-3 דקות.
  4. מבשלים את הלזנייטה במים רותחים עם כפית מלח במשך כשתי דקות, מסננים ומעבירים לרוטב.
  5. מערבבים יחד ומגישים.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©