מעבדים יחד במעבד מזון את החומרים לבצק שמרים, במהירות איטית. לאחר כ-10 דק' לישה מוסיפים את המלח ומעבדים עוד כ-1/2 דקה. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה מלבני, כשהחלק הצר של המלבן פונה אלינו. מפזרים כף קמח על הבצק.
מניחים את החמאה במרכזו של הבצק - בשליש האמצעי של הבצק. מקפלים את שליש הבצק העליו מעל החמאה, וכך גם עם השליש התחתון, כך שמתקבלת מעין מעטפה. מכניסים למקרר ל-6 שעות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 35X25 ס"מ. מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
מניחים במרכז המלבן ולאורך ערימה של מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב פס מימין ומעליו פס שמאל וחוזר חלילה.
מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.
מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך כ-30 דקות עד להזהבה.