ynet - מרק "חלום הצפרדע" - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מרקים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  מרק "חלום הצפרדע" / רינה ש"ג

ציון גולשים:  (43 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1.5 ליטר מים
200-180 גרם חמציצים, חתוכים (אפשר למצוא בסופר)
3 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות
3 גבעולי בצל ירוק, חתוכים
4 ביצים
מיץ לימון ומלח לפי הטעם
שמיר
להגשה (למנה אחת):
ביצה קשה
3-2 צנוניות מגורדות
2-1 מלפפונים מגורדים
שמנת חמוצה
אופן ההכנה
  1. בסיר עם מים קרים מניחים את התפודים והבצל ומחממים על אש בינונית עד להרתחה, מנמיכים את האש, ממליחים, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים עד שהתפודים מוכנים.
  2. מוסיפים חמציצים ומבשלים עוד 4-5 דקות. מכבים את האש ומתבלים במיץ לימון (אני מוסיפה 3 כפות, אבל זה תלוי בטעמכם) ומערבבים.
  3. מצננים את המרק, מוסיפים 4 ביצים שנטרפו עד להופעת קצף קל ומערבבים אותם עם המרק. מצננים את המרק במקרר במשך שעה לפחות. מומלץ לתת למרק "לנוח" במקרר 7-8 שעות, כך טעמו יהיה עשיר יותר.
  4. דקה לפני ההגשה מוסיפים לכל צלחת צנוניות, מלפפון, ביצה קשה ולמי שמעדיף, גם שמנת.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©