- ביסקוויט השקדים: מקציפים את הביצים השלמות עם חצי כוס הסוכר כ-5 דקות. מקציפים את החלבונים עם 2 כפות הסוכר לקצף יציב ורך. בנפרד מערבבים את השקדים והקמח. בקיפול עדין מאחדים את שלוש התערובות, מוסיפים את השמן ומקפלים לאיחוד מושלם. שוטחים על תבנית שמידותיה 30X40 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מקררים היטב.
- קרם המוקה: בסיר קטן מבשלים את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות תוך כדי בחישה מתמדת במטרפה ידנית. מוסיפים את השוקולד, את הקפה ואת המרגרינה ובוחשים עד המסה מלאה. מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר. מקררים כ-10 שעות במקרר.
- הרכבת העוגה: מחלקים את העוגה ל-3. על שליש אחד מורחים חצי מן הקרם. מכסים בשליש נוסף של עוגה. מורחים את מחצית הקרם השנייה, מכסים בשליש השלישי של העוגה ומקפיאים כשעתיים. חותכים את העוגה לריבועים בגודל 5X5 ס"מ.
- הכנת הקישוט: ממיסים את השוקולד ומורחים אותו בשכבה אחידה על השקף. מייבשים בטמפרטורת החדר. קורצים מן השוקולד ריבועים בגודל 5X5 ס"מ ומקפיאים כ-10 דקות. משחררים את השוקולד מן השקף ומדביקים אל שכבת העוגה העליונה בעזרת מעט שוקולד מומס. מעמידים את הריבועים על צדם, נועצים את המקל ומגישים.
טיפ: קרם המוקה נהדר לציפוי כל עוגה או למריחה בין שכבותיה.