אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
טירמיסו עם אייריש קרים
/ חן שוקרון
ציון גולשים:
(9 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1 כוס קפה חזק (2 כפיות גדושות אבקת קפה נמס ב-250 מ"ל מים רותחים) בטמפ' החדר
כ-10-20 בישקוטים (תלוי במספר המנות)
2 קופסאות (500 גרם) גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/4 כוס (60 מ"ל) אייריש קרים
אבקת קקאו
אופן ההכנה
מכינים את הקפה ומעבירים לקערה בינונית, מצננים לחלוטין.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינה עם הסוכר. מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב עד להטמעה.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, ומקפלים בעדינות לתוך תערובת המסקרפונה.
מרכיבים את המנה: טובלים את הבישקוטים טבילה קצרה בקפה (כשנייה-שתיים מכל צד), ומרפדים בהם את תחתית כלי ההגשה.
יוצקים מעל את תערובת המסקרפונה עד לכמחצית מגובה הכלי. בוזקים אבקת קקאו וחוזרים על אותן הפעולות לשכבה נוספת - בישקוטים טבולים בקפה ותערובת מסקרפונה.
שומרים בקירור כשעתיים לפני ההגשה. בוזקים מעל אבקת קקאו ומגישים. הטירמיסו טוב ביותר ביום ההכנה או למחרת.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©