אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
חזה עוף מוקפץ עם עגבניות שרי, שום וזיתי קלמטה
/ אלומה בליליוס
ציון גולשים:
(340 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
600 גרם חזה עוף, פרוס לנתחים בעובי של 1-1.5 ס"מ
5 שיני שום פרוסות דק
4 כפות שמן זית
2 כפות יין לבן
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
30 עגבניות שרי חצויות
10 זיתי קלמטה ללא גרעינים, קצוצים גס
20 עלי בזיליקום שטופים
מלח לפי הטעם
4 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
מערבבים את השום, היין, הפלפל שחור ושמן הזית. משרים בהם את הנתחים לחצי שעה לפחות.
מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה ושמים בה את הנתחים, כך שימלאו שכבה אחת. ממליחים.
אחרי 2 דקות טיגון הופכים את הנתחים ומוסיפים חופן מעגבניות השרי, הזיתים, הבזיליקום והחומץ הבלסמי.
מקפיצים הכל 2-3 דקות ומוציאים מהמחבת. חוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©