אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תפוח אדמה רוטב שמנת חמוצה ופרמזן
/ אורן לוקסנבורג
פשוט וקלאסי וטעים בטירוף שאי אפשר להתאפק ולחסל.
ציון גולשים:
(11 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 תפוחי אדמה ישר מהמדורה או מהתנור
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
100 גרם גבינת פרמזן משובחת
מלח גס
שמן זית
עירית קצוצה (לא חובה)
אופן ההכנה
חוצים את תפוחי האדמה החמים ל-2 ומחלקים לצלחות.
מעל כל תפוח אדמה מפזרים מעט שמן זית ומלח גס, עורמים כף גדושה של שמנת חמוצה ומסיימים ברצועות גבינת פרמזן וקצת עירית.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©