אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מילוי לפחזניות
/ דנה אלמוסני
ציון גולשים:
(10 מדרגים)
חומרים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לקצפת
2-3 כפות סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
לקישוט:
1/2 סלסלת תותים, פרוסים לפרוסות, או כל פרי אחר
150-200 גרם אגוזים מסוכרים (ברס)
50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
יוצקים את השמנת המתוקה לקערת מיקסר ומוסיפים את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה כ-2-3 דק' עד שהקצפת יציבה.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה לקצפת ומערבבים בעדינות עד שהקצפת והגבינה מתאחדים.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר או בעזרת כף ומזליפים את התערובת לתוך הפחזניות.
מפזרים אגוזים, מניחים את התותים מעל ומפזרים את האגוזים המסוכרים.
אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©