חותכים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בקערה בינונית.
בסיר קטן מניחים שמנת מתוקה, מלח וסירופ תירס ומבשלים על אש גבוהה עד לסף רתיחה. כשהתערובת מתחילה לרתוח מסירים מהאש ומוזגים על השוקולד הקצוץ. ממתינים כדקה, וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
מוסיפים את החמאה והברנדי וטורפים היטב עד שהחמאה נטמעת לחלוטין בתערובת.
מוסיפים את אגוזי הפקאן הגרוסים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20*20 ומצננים במקרר 3-4 שעות, עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.
מוציאים את התערובת מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל 2*2.
מגלגלים את הטראפלס החתוכים בקקאו, עד שהם מצופים היטב.