אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קבב ישראלי
/ נתי אבגי
ציון גולשים:
(18 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
850 גרם כתף/שוק טלה
150 גרם שומן כבש
1 בצל לבן בינוני, קצוץ דק מאוד
1 צרור בינוני פטרוזיליה, קצוצה דק
4 כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות בהרט (תערובת תבלינים)
4 כפיות מלח שטוחות
50 מ"ל שמן זית כתית
אופן ההכנה
טוחנים את בשר הטלה ושומן הכבש במטחנת בשר בטחינה גסה. מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים ושמן הזית ולשים ביד לקשירה בערך 10 דקות.
יוצרים קציצות עגולות או גלילים ומניחים על תבנית במקרר למשך חצי שעה על מנת שהקבב 'יקשר'.
צולים על גריל פחמים (תמיד עדיף) מ-2 הצדדים.
המלצה להגשה: על סלט של בורגול חם עם גרגירי חומוס, עגבניות, עשבי תיבול וטחינה גולמית (כמו שאנו עושים בפורט קפה) או ליבת חציל שרוף, טחינה לבנה, סומאק ושמן זית עם מיץ לימון, פטרוזיליה ונענע.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©