ynet - עוף פיקאטה (סקלופיני עוף עם צלפים) - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
עוף פיקאטה: סקלופיני עוף בצלפים צילום: דניה ויינר
 

  עוף פיקאטה (סקלופיני עוף עם צלפים) / דניה ויינר

סקלופיני עוף עם צלפים שמומלץ להגיש עם אורז לבן, פירה או פסטה

ציון גולשים:  (4 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1/4 כוס קמח
מלח
פלפל
500 גרם חזה עוף דק
1/4 כוס שמן זית
25 גרם חמאה
3 כפות צלפים
1 כוס יין לבן יבש
2 כפות טימין טרי
אופן ההכנה
  1. מניחים את הקמח בצלחת ומתבלים במלח פלפל. מצפים את חזה העוף בשכבה דקה של קמח.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת עד שהוא חם מאוד. מוסיפים את חזה העוף למחבת ומבשלים כמה דקות, עד להזהבה, הופכים פעם אחת. מוציאים את העוף לצלחת.
  3. באותה מחבת מבשלים את הצלפים והיין, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהיין מצטמצם ל-1/3 מהכמות.
  4. מוסיפים את החמאה ואת העוף, מרתיחים שוב ואז מנמיכים את האש לעוד 5 דקות.
  5. מסירים מהאש, מפזרים עלי תימין ומגישים.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©