ynet - ניוקי פרחוני - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסטה
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  ניוקי פרחוני / אייל הרוש, השף של מסעדת בליני

ציון גולשים:  (6 מדרגים)
חומרים
200 גרם ניוקי
50 גרם גבינת פרמזן
1/2 כוס יין לבן
5 גרם (1 כפית חמאה)
8 פרחי ברוקולי קטנים
8 פרחי כרובית קטנים
מלח ופלפל שחור טחון
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
  1. בסיר עם מים רותחים חולטים למשך 2 דקות את הברוקולי והכרובית. לאחר החליטה, מעבירים את פרחי הברוקולי והכרובית לקערת מים עם קרח על מנת לעצור את הבישול.
  2. במחבת עמוקה, ממיסים חמאה ושום על אש נמוכה. מוסיפים את הפרמז'ן והיין ומערבבים היטב ליצירת רוטב סמיך במרקם אחיד.
  3. באותו סיר עם מים חמים מבלים את הניוקי עד שהם צפים. מסננים ומעבירים למחבת יחד עם פרחי הכרובית והברוקולי.
  4. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומגישים.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©