אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסטה
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  ספגטי עם כבד עוף, רוקט וסילאן / מיכל וקסמן

ציון גולשים:  (32 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
250 גרם ספגטי
500 גרם כבד עוף טרי, נקי מגידים ומופרד לאונות
1 צרור קטן של עלי רוקט או ארוגולה, בלי הגבעולים החשופים
3 בצלים ירוקים פרוסים דק
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 כף סילאן תמרים (עדיף אורגני)
1 כף שמן זית
2 כפות מי בישול של הפסטה
אופן ההכנה
  1. בסיר גדול מרתיחים מים, ממליחים בנדיבות ומבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. מחממים מחבת טפלון גדולה ללא שמן. מניחים את אונות הכבד במחבת החם בשכבה אחת. מניחים לכבדים להיצלות ולהשחים. הופכים אותם וצולים גם מהצד השני. הכבדים צריכים להיות שחומים מבחוץ אבל ורודים מאוד מבפנים.
  3. מוסיפים שמן זית, סילאן ומי בישול מהפסטה. מערבבים היטב עד שהסילאן מצפה את כל הכבדים.
  4. מוסיפים בצל ירוק ופסטה שסוננה ממי הבישול ומערבבים מהר ובעוצמה, עד שכל הפסטה מכוסה בסילאן ובמיצי הכבדים. מורידים מהאש.
  5. מערבבים פנימה את עלי הרוקט בשלמותם. מחלקים לצלחות ומגישים חם.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©