אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עוף
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  שוקי עוף עם נקניק קבנוס ובירה / בני סיידא ואבי ביטון

ביום חורפי קר וגשום הצטיידו במנה זו עם לחם טוב, חרדל משובח, בירה צוננת וכמה חברים שאוהבים - ואתם מסודרים

ציון גולשים:  (3 מדרגים)
חומרים
1/2 כוס שמן קנולה
8 שוקי עוף, ללא העצם הבולטת
2 בצלים, חתוכים לרבעים
2 גזרים פרוסים
5 שיני שום, פרוסות
עלים מ-3 גבעולי תימין
מלח, פלפל שחור גרוס
2 כוסות בירה לבנה
250 גרם נקניקי קבנוס, חתוכים לפיסות
8 תפוחי־אדמה זעירים, קלופים
צרור שמיר, קצוץ
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן ומטגנים את שוקי העוף 4 דקות מכל צד עד להזהבה. מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והתימין ומטגנים 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את הבירה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות.
  2. מוסיפים את הקבנוס ותפוחי־האדמה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהעוף רך והרוטב סמיך; אם חסרים נוזלים במהלך הבישול, מוסיפים מעט מים רותחים. מוסיפים את השמיר ומבשלים 5 דקות נוספות.
  3. מגישים עם לחם כפרי והרבה חרדל.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©