אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מושט ברוטב פסטו
/ איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
2 דגים מושט מפולטים
2 כפות פסטו
1/2 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
מיץ מ-1/2 לימון
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון
40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לפסטו:
1 כף צנוברים/שקדים
1 חופן עלי בזיליקום
1 כף פרמזן מגוררת
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
הפסטו:
טוחנים את כל החומרים מלבד השמן. מוסיפים את השמן ומעבדים למשחה חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
הדג:
מורחים את הדגים היטב בכמה כפות מרוטב הפסטו.
מוסיפים למחבת חמה מעט שמן ולאחר מכן מוסיפים את הדגים. מטגנים למשך כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים את הדגים ומוסיפים למחבת את היין והלימון.
מוסיפים את קוביות החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©