תותים: מעבירים לקערה את התותים החתוכים (למעט התותים לקישוט), מוסיפים את הסוכר, הליקר והנענע הקצוצה ומשרים כ-10 דקות.
מוס: במיקסר עם מטרפה (בלון) שמים את השמנת המתוקה, הסוכר, הוניל ומקציפים לשמנת יציבה יחסית. המרקם שלה צריך להיות כמו יוגורט סמיך ולא כמו קצפת קשה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את השמנת החמוצה והליקר למשחה חלקה.
מערבבים בתנועת קיפול את הקצפת לתוך קערת השמנת החמוצה.
מעבירים את המוס לשק זילוף או עובדים עם כף.
הרכבת המנה: מניחים בתחתית הכוס 1-2 כפות מתערובת התותים (לא שכבה עבה מידי) ומעל מוסיפים שכבה של מוס. חוזרים על הפעולה פעם נוספת - כלומר, שכבה אחת של תותים, שכבה אחת של מוס, שכבת תותים ושוב שכבה של מוס.