בקערה נקייה ויבשה מערבלים את החלמונים עד לקבלת תערובת חלקה.
אם אתם בעלי שרירי ידיים מפותחים, משתמשים במטרפה, ולאט-לאט, בזרזיף קטן מאוד, מתחילים להוסיף את שמן החמניות ואח"כ את שמן הזית, תוך כדי הקצפה רציפה. אם רוצים להקל על החיים אפשר להשתמש במעבד מזון עם להב ההקצפה וגם אז מוסיפים את השמן לאט ובהדרגה. מאוד חשוב להקציף כל הזמן כדי שהשמן והחלמונים לא יפרדו. בסופו של התהליך יתקבל מיונז.
בעזרת מכתש ועלי כותשים את הגי'נג'ר, צ'ילי, שום ומלח עד לקבלת מחית ומוסיפים אותה למיונז, מערבבים ולבסוף מוסיפים את מיץ הלימון. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך (אם אין מכתש ועלי אפשר בעזרת כותש שום).