אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תפוזים עם שוקולד
/ יולה זובריצקי
ציון גולשים:
(2 מדרגים)
חומרים (10 מנות)
לתחתיות:
5 תפוזים קטנים
1 כף סוכר דמררה
למילוי:
100 גרם חמאה
2 כפות שקדים טחונים דק
200 גרם שוקולד מריר
2 ביצה
4 כפות סוכר דמרה
7 כפות מיץ תפוזים 1
1 כף ליקר תפוזים (או קוניאק)
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
את התפוזים שוטפים ומנגבים היטב. חוצים לשני חלקים, כך שנוצרים שני גביעים שנועדו להחזיק במילוי.
סוחטים את התפוזים, ואת השאריות מגרדים החוצה עם כפית.
את התחתית של קעריות התפוז שהתקבלו קוטמים מעט (חיתוך ישר וזהירות לא לחורר) על מנת למתן יציבות.
ממיסים את השוקולד בבאן מרי. מוסיפים חמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים.
מוסיפים לתערובת השוקולד: ביצה, סוכר, שקדים טחונים, מיץ תפוזים וליקר. מפזרים כף סוכר דמררה בתחתית קעריות התפוז.
יוצקים תערובת שוקולד לקעריות התפוז ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 230 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהמאפה תופח קצת.
מפזרים אבקת סוכר לקישוט. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©