ynet - תפוזים עם שוקולד - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  תפוזים עם שוקולד / יולה זובריצקי

ציון גולשים:  (2 מדרגים)
חומרים (10 מנות)
לתחתיות:
5 תפוזים קטנים
1 כף סוכר דמררה
למילוי:
100 גרם חמאה
2 כפות שקדים טחונים דק
200 גרם שוקולד מריר
2 ביצה
4 כפות סוכר דמרה
7 כפות מיץ תפוזים 1
1 כף ליקר תפוזים (או קוניאק)
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
  1. את התפוזים שוטפים ומנגבים היטב. חוצים לשני חלקים, כך שנוצרים שני גביעים שנועדו להחזיק במילוי.
  2. סוחטים את התפוזים, ואת השאריות מגרדים החוצה עם כפית.
  3. את התחתית של קעריות התפוז שהתקבלו קוטמים מעט (חיתוך ישר וזהירות לא לחורר) על מנת למתן יציבות.
  4. ממיסים את השוקולד בבאן מרי. מוסיפים חמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים.
  5. מוסיפים לתערובת השוקולד: ביצה, סוכר, שקדים טחונים, מיץ תפוזים וליקר. מפזרים כף סוכר דמררה בתחתית קעריות התפוז.
  6. יוצקים תערובת שוקולד לקעריות התפוז ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 230 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהמאפה תופח קצת.
  7. מפזרים אבקת סוכר לקישוט. מגישים מיד.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©