הבסיס: מרפדים את התבנית בנייר אפייה ודואגים ששולי הנייר יתרוממו גם משני צידי התבנית.
מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את המלח ואת הרוזמרין הקצוץ ומערבבים היטב. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה יחד עם אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים שוב עד לקבלת תערובת פירורית.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ובעזרת הידיים משטחים לשכבה אחידה. מעבירים למקפיא למשך כ-20 דקות. בינתיים מחממים את התנור ל-175 מעלות.
אופים את הבסיס במשך כ-25 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין.
המלית: בסיר קטן מניחים את המשמש המיובש, הסוכר, הדבש, מלח ויוצקים את הרום או הברנדי. מוסיפים 1/2 1 כוסות מים, מערבבים. מבשלים על גבי להבה בינונית במשך כ-45 דקות, עד שמרבית הנוזלים הצטמצמו והמשמש התרכך מאוד. מסירים מהאש ומערבבים. מצננים מעט ומעבירים למעבד המזון. טוחנים עד לקבלת מחית חלקה. את המחית מורחים בעזרת מרית על גבי הבסיס האפוי בשכבה דקה.
ציפוי הפירורים: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הקמח, הסוכר, אגוזי הפקאן והמלח. מוסיפים את קוביות החמאה ומערבלים שוב עד לקבלת תערובת פירורית.
מפזרים את התערובת באופן אחיד על גבי מלית המשמש ואופים למשך כ-25 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים למשך כחצי שעה לפחות לפני שפורסים באמצעות סכין ארוכה וחדה לקוביות.