1. קוצצים פטרוזיליה או רוזמרין דק-דק, מערבבים את פרורי הלחם והתבלינים בקערה ומעבירים לתבנית שטוחה או לצלחת גדולה ושטוחה. 2. מוציאים את הגבינה מן המקרר ונותנים לה להתחמם בערך רבע שעה. קוטמים את קצוות הגליל המעוגלות וממה שנשאר פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר. 3. מגלגלים את פרוסות הגבינה בתערובת פירורי הלחם, מקפידים שהן יהיו מצופות מכל צידיהן. 4. בינתיים מחממים שמן בסיר רחב, כבד ושטוח. כשהשמן ממש חם, מחליקים לתוכו בזהירות את פרוסות הגבינה ומטגנים דקה. הופכים בכף מחוררת ומטגנים עוד דקה. יש להקפיד שלא לגדוש את הסיר ועדיף לטגן בשתי נגלות. 5. את הלביבות המטוגנות מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר. מגישים פושר עם סלט ירוק.