אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוף עם ברוקולי וקשיו
/ איילת בן-יוסף
מנה קלילה וחיננית של סוף-החורף ותחילת האביב - שימו לב, הברוקולי בעונה זו ירוק, רענן וזול מתמיד.
ציון גולשים:
(18 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
500 גרם ברוקולי (תפרחת אחת גדולה או שתיים קטנים)
3 שיני שום פרוסות
1 כוס מים
3 כפיות קורנפלור
2 כפיות דבש / סירופ מייפל
חופן אגוזי קשיו קלויים לא מלוחים (קולים את הקשיו על מחבת יבשה עד שהם משחימים)
אופן ההכנה
מאדים את הברוקולי (הכי פשוט במיקרוגל) - עד שהוא רך, אבל לא סמרטוטי. חותכים לתפרחות בינוניות.
מחממים שמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים את קוביות חזה העוף עד שהוא זהוב, מסירים את העוף מהמחבת.
באותו שמן מטגנים את שיני השום והברוקולי המאודה - דקה או שתיים (זהירות - שהשום לא ישרף!).
ממיסים בכוס המים את הקורנפלור והדבש - ויוצקים למחבת, מבשלים כמה דקות - עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את קוביות העוף ומחממים הכל ביחד. מוסיפים את הקשיו הקלוי ומגישים מייד. אפשר להגיש את העוף על מצע של אורז לבן פשוט.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©