קיבוץ גלויות של ממש: בצק - ממלאווח תימני, מילוי - שוקולד ישראלי, והתוצאה היא מאפה סופר-פולני.
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 עלי מלאווח
שוקולד למריחה רגיל, או בטעמים: "נוטלה" ממרח שוקולד-חלב וכו'
אופן ההכנה
מפשירים מעט את עלי המלאווח.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס)
מורחים על כל עלה שוקולד למריחה וחותכים ל-8 משולשים (כמו פיצה). מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לשפיץ - כך שמתקבלים רוגלעך חיננים. אופים כרבע שעה - או עד שהמאפים שחומים ותפוחים.