ynet - פטריות ממולאות במנגולד - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מנות ראשונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פטריות ממולאות במנגולד / איילת בן-יוסף

את הגבינה הצהובה אפשר להחליף בגבינת צאן או גבינה קשה אחרת (מה שיש במקרר).

קרדיט: צילום: איילת בן-יוסף
ציון גולשים:  (10 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1/3 חבילת מנגולד קצוץ
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
250 גרם פטריות שמפיניון טריות - רצוי גדולות למילוי
1/2 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל
מעט שמן זית
אופן ההכנה
  1. שמים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את המנגולד ומטגנים עד שהמנגולד "נובל" וכל הנוזלים מתאדים. מורידים מהאש ומקררים מעט,
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  3. מוסיפים למנגולד את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  4. מורידים לכל פטריה את הרגל ומנקים אותה (לא שוטפים, רק מנגבים או מקלפים את הקליפה הדקה). ממלאים כל פטריה בתערובת המנגולד-גבינה ומסדרים בתבנית. מזלפים מעט שמן זית על הפטריות ושולחים לתנור ל-1/4 שעה - עד שהמילוי מזהיב. מגישים חם.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©