אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

תוספות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
מתכונים
 קינואה - מתכון בסיסי

  פילאף קינואה / פיליס גלזר

את המתכון הזה, הנהדר כתוספת, אני אוהבת להכין ולהדק בכוס. אז אני הופכת את הכוס על צלחת הגשה ויש לי מנה יפה וטעימה.

ציון גולשים:  (49 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1/4 כוס גזר קצוץ דק מאוד
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק מאוד
2 כפות סלרי אמריקני קצוץ דק
2 כפות פלפלים אדומים קצוצים דק
2 כפות פלפלים ירוקים קצוצים דק
3 כוסות קינואה מבושלת (לפי המתכון הבסיסי - קישור למתכון מצד ימין)
2 כפות חמאה או שמן זית (או שילוב שלהם)
1 שן שום כתושה
1 כפית אורגנו טרי קצוץ או כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
1 כוס שקדים או אגוזי לוז קטנים שלמים, או חצאי פקאנים קצוצים וקלויים במחבת יבשה
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקינואה ושומרים חם.
  2. בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת (או מחממים את השמן) ומקפיצים את הירקות עד שמוכנים אך עדיין פריכים. מוסיפים את האורגנו.
  3. בוחשים את הירקות והשקדים לתוך הקינואה החמה ומערבבים היטב.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©