בקערה קטנה מערבבים שמרים, מים פושרים ודבש, ומעמידים בצד עד שהשמרים תופחים.
בעקרה גדולה מנפים ביחד קמחים ותבלינים. חותכים את החמאה לקוביות ומערבבים ביד עם הקמח, עד שנוצרים פירורים גסים.
בוחשים פנימה את השמרים ומערבבים-לשים עד שנוצר בצק, וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך וחלק (מוסיפים עוד מים אם יש צורך).
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, הופכים ומכסים. מתפיחים שעה. נותנים אגרוף באמצע הבצק. לשים עוד דקה או שתיים ומניחים בצד לחמש דקות.
כעת מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה. יוצרים מהבצק גלילים באורך 10 סנטימטרים ומהם מכינים טבעות. מברישים בביצה וטובלים בשומשום.
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. מכניסים את התבניות ומנמיכים את החום ל-160. אופים את הכעכים עד שהם זהובים (יש להיזהר מהשחמת יתר). מצננים לפני שמאחסנים.