מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים את שוקי העוף בתערובת ועוטפים אותם בבייקון (לפחות שתי פרוסות לשוק). מעבירים לתבנית תנור משמונת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס במשך כ-25 דקות, או עד שהעוף מוכן.
מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד שהם מזהיבים. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-5 דקות.
כשהעוף מוכן, יוצקים עליו את הרוטב ומגישים. רצוי להגיש על אורז לבן.