1 כפית זרעי חרדל צהובים או שחורים (להשיג בחנויות תבלינים)
1/2 כפית זרעי כמון
1 כפית תערובת תבלינים גרם מסלה או קארי
אופן ההכנה
1. שוטפים את העדשים ומשרים במים כחצי שעה. שוטפים את התרד, מורידים גבעולים קשים וקוצצים (אם משתמשים במנגולד, שוטפים, קורעים את העלים הירוקים ומקצצים את הגבעולים). מרתיחים את המים ומוסיפים את העדשים המסוננות, הכורכום, המלח והפפריקה.
2. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את התרד. ממשיכים לבשל על אש בינונית קטנה עד שרוב המים מתאדים. בינתיים מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, זרעי החרדל וזרעי הכמון עד להזהבה. מוסיפים לתערובת העדשים ביחד עם הגרם מסלה או הקארי. אם צריך, מוסיפים עוד קצת מים רותחים, כדי למנוע חריכה, מבשלים רק עד שהעדשים מוכנות