4-5 שזיפים /נקטרינות/אפרסקים/משמשים, או פשוט תערובת של כולם כשהם חצויים ופרוסים
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות. מנפים את הקמחים, המלח ואבקת האפייה. בקערת מערבל מערבלים את החמאה, הסוכר והווניל עד לקבלת מרקם אוורירי. מוסיפים את הביצים ומערבלים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בדפנות ובתחתית (כדי שבתום האפייה נוכל לחלץ את העוגה ולהעבירה לצלחת הגשה). מסדרים מלמעלה את הפירות בצורה דקורטיבית. בקערה קטנה מערבבים קינמון, אגוז מוסקט וסוכר ומפזרים על העוגה.
אופים 30 דקות ובודקים – אם העוגה עדיין לחה מעט, מכבים את התנור ומשאירים אותה לעוד חמש דקות.
טיפ: אפשר להגיש חם עם גלידת וניל משובחת או בטמפרטורת החדר.