מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דקות. מערבבים עם התרד הסחוט, הגבינות, הצנוברים, הרוזמרין וקליפות הלימון. מתבלים במלח ופלפל.
שמים עלה פילו על משטח עבודה וחותכים לאורך ל-3 חלקים. מברישים בחמאה מומסת. שמים כף מילוי בסוף הרצועה ומקפלים למשולש (כמו דגל). מורחים בחמאה.
חוזרים על הפעולה עם יתר החומרים. שמים את על המשולשים המוכנים על משטח מרופד מרופד בנייר פרגמנט. מכסים ומצננים שעתיים. אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות צלזיוס, בין 10 ל- 12 דקות. מגישים חם.