אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
עוגת פסיפלורה
עוגת לימונדה
שבלולי שמרים עם פרג
עוגת מוס שוקולד קרה
/ חנה שאולוב, מתוך "ספר העוגות שלי"
ציון גולשים:
(254 מדרגים)
חומרים
300 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת לקצפת
100 גרם חמאה
4 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
לציפוי:
1 מכל (250 מ"ל כל אחד) שמנת לקצפת
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
תבנית מס' 24 או 26, לא משומנת
אופן ההכנה
בסיר על אדים ממיסים את השוקולד, יחד עם השמנת. לאחר שנמס, מוסיפים את החמאה ובוחשים מעל האדים רגעים אחדים. מצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את החלמונים לשוקולד המומס, אחד אחד, תוך בחישה.
מקציפים את החלבונים, ומוסיפים אליהם בהדרגה את הסוכר. מקפלים את השוקולד עם הקצף, מעבירים לתבנית ומעמידים אותה בתא ההקפאה של המקרר.
מקציפים את השמנת לקצפת, מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הקפה הנמס, מורחים מעל העוגה ומחזירים לתא ההקפאה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©