אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
עוגת מוס שוקולד קרה
עוגת פסיפלורה
שבלולי שמרים עם פרג
עוגת לימונדה
/ חנה שאולוב, מתוך "ספר העוגות שלי"
ציון גולשים:
(28 מדרגים)
חומרים
1.5 כוסות סוכר
5 ביצים מופרדות
1 כוס לימונדה מוכנה
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1 כף ליקר תפוזים
לקרם:
מכל (250 מ"ל) שמנת לקצפת 1
1/2 כוס סוכר
1 כף ליקר תפוזים
כלים:
תבנית עגולה מס' 26 או תבנית גוגלהוף, משומנת, תנור מחומם מראש לחום בינוני
אופן ההכנה
מקציפים יחד את הסוכר והחלבונים כ-9 דקות, או עד שהקצף מסמיך ומרקמו חלק.
מוסיפים אגב בחישה בכף את החלמונים, הלימונדה, השמן והקמח, ובסוף את הליקר.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ-35-40 דקות.
לקרם:
מבשלים בבחישה את השמנת והסוכר על אש נמוכה עד לגוון שחום במקצת. מוסיפים את הליקר ובוחשים.
מגישים את העוגה בתוספת קרם השמנת, או בוזקים עליה מעט אבקת סוכר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©