אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
חזה עוף ממולא בכבד, עטוף בחזה עגל מעושן
מולארד בתפוזי דם
עוף בעלי פילו
עוף בחצילים
/ אלינוער רבין, מתוך הספר "עוף"
ציון גולשים:
(52 מדרגים)
חומרים
3 חצילים בגודל בינוני
1 ק"ג עוף
3 שיני שום פרוסות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 כוס יין אדום
100 גרם בשר מעושן, קצוץ דק
4 עגבניות חתוכות לרבעים
מרק עוף או מים
עלי ריחן
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לקוביות או לפרוסות, בקליפה, בוזקים עליהם מלח ומשהים חצי שעה במסננת.
חותכים את העוף למנות.
מזהיבים את שיני השום במעט שמן ושמן זית. מרחיקים את השום ומשחימים את חלקי העוף מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים את היין.
כשהיין מתאדה מוסיפים בשר מעושן ורבעי עגבניות, מוסיפים מעט מרק או מים, במידת הצורך, ומבשלים.
בינתיים מחממים שמן במחבת נפרדת ומטגנים את קוביות החצילים המנוגבות עד שהן מתרככות. מתבלים במלח ובפלפל ובוזקים עלי ריחן קצוצים ופטרוזיליה.
כשהעוף רך מוסיפים אותו יחד עם הרוטב למחבת עם החצילים. מכסים ומבשלים יחד דקות מספר. אפשר להגיש ישר מהמחבת, בתוספת פסטה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©