מניחים בקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את כל החומרים הרטובים, לא משנה באיזה סדר. לשים עד שמתקבל בצק אחיד (הוא אמור להיות מעט רטוב, אבל אם הוא יותר מדי רטוב מוסיפים עוד מעט קמח).
משמנים תבנית תנורר במעט שמן זית.
בידיים רטובות, יוצרים בעדינות כדורים (הבצק מתפרק בקלות) ומניחים בתבנית. מקפידים על רווחים בין העוגיות.
אופים בתנור במשך כ-15 דקות. העוגיות מוכנות שהן מתחילות להשחים מלמעלה. מוציאים בזהירות מהתבנית ומניחים להתקרר למספר דקות.