ynet - פונדו טריאקי - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פונדו טריאקי / שגיא קופר

אם אתם רוצים לטגן גם נתחי בשר לא מתובלים בשמן, תדחו את הבשר הזה לסוף.

ציון גולשים:  (4 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
400 גרם בשר (לפי בחירתכם) חתוך לרצועות ולא לקוביות; מושחל על שיפודי עץ (חתיכה אחת או שתיים על כל שיפוד)
3 כפיות סוכר חום
3/4 כוס או קצת יותר רוטב סויה
1/4 כוס רוטב טריאקי (לא מוכרחים)
6 כפות שרי יבש
2 שיני שום
כפית ג'ינג'ר חתוך דק, או חצי כפית אבקה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה כפית סוכר ושתי כפות רוטב סויה.
  2. בקערה אחרת שמים את שארית הסוכר ויתר המרכיבים. מערבבים. מתקנים את הטעם בסויה והסוכר אם יש צורך. משרים בפנים את השיפודים לשלוש שעות לפחות.
  3. יוצקים שמן לסיר הפונדו - שיגיע עד למחצית גובה הכלי. מחממים על הכיריים עד שהשמן חם (בודקים על ידי טיגון פיסת לחם, שצריכה לצוף ולהעלות בועות סביבה). מעבירים את הסיר למתקן החימום על השולחן.
  4. מוצאים את השיפודים מהמשרה. כל סועד טובל את השיפוד בשמן ומטגן אותו לפי טעמו.

    וסלט פשוט שמתאים לזה

    חומרים:

    ראש קטן של חסה סינית / קרח / מקורזלת - העיקר לא "ערבית"

    נבטים - קופסא קטנה

    כמה עלי בייבי סלק

    פלפל אדום חתוך לרצועות

    1/2 חבילה בצל ירוק קצוץ

    לרוטב:

    6 כפות שמן חמניות

    כף חומץ יין לבן

    הכנה:

    חותכים את החסה ושמים בקערה, מוסיפים את שאר הירקות. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים מעל ומגישים.


    רוטב עגבניות

    חומרים:

    1 כף שמן

    2 בצלי שאלוט (או בצל בינוני אדום), קצוצים

    שן שום או שתים – מעוכות

    פחית של עגבניות מרוסקות (400 גרם)

    קופסה של קטנה רסק עגבניות

    מלח ופלפל

    פטרוזיליה קצוצה

    הכנה:

    1. מטגנים את השאלוט בעדינות בשמן עד שהם משקיפים. מוסיפים את העגבניות, הרסק והשום. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות עוד כ 30 דקות או עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את הפטרוזיליה. מגישים חם או קר.

    רוטב מקסיקני

    בדיוק כמו רוטב העגבניות, אבל צריך להוסיף צ'ילי ולוותר על הפטרוזיליה. אפשר לגוון עם טבסקו אם רוצים.

    רוטב שום

    חומרים:

    גביע שמנת חמוצה

    3 שיני שום מרוסקות

    כף עירית קצוצה

    מלח ופלפל לפי הטעם

    הכנה:

    מערבבים הכל יחד. טוב גם לבשר וגם לירקות.

    רוטב חזרת

    חומרים:

    כוס שמנת חמוצה

    1/3 כוס חזרת מרוסקת

    2 כפיות מיץ לימון

    מלח ופלפל

    הכנה:

    מערבבים הכל ומחזיקים בקרור עד לשימוש.


    רוטב חרדל

    חומרים:

    כוס שמנת חמוצה

    שתי כפות חרדל חריף

    שתי כפיות אבקת חרדל

    1/2 1 כפיות רוטב ווסטרשייר

    הכנה:

    מערבבים הכל ומחזיקים בקרור עד לשימוש.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©