- את החלבונים וכוס הסוכר מקציפים עד לקבלת קרם עבה ומשאירים בצד.
- את החלמונים וכוס השמן מקציפים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים.
- לאפות בתנור על חום בינוני כמחצית השעה (בדיקה ע"י קיסם). לאחר כיבוי התנור להשאיר את העוגה כמחצית השעה בלי לפתוח את דלת התנור, ע"מ שלא "תיפול" העוגה.
- הקרם: 1/4 חבי מרגרינה וכל שאר החומרים ובהדרגה את כל הכמות הנדרשת של המרגרינה.
עד לקבלת קרם חלק .
טיפ: את הבלנדר יש לכבות כשהמרגרינה יוצרת קרם חלק , בכדאי שלא יהיה מיימי יתר על המידה.
סוכריות מעל לעוגה יקשטו ויוסיפו לטעמה...
לקקו אצבעות...