אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
טראפלס שוקולד שמיימיים
/ יונית
ציון גולשים:
(33 מדרגים)
חומרים
4 חבילות שוקולד מריר (100 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה עמידה להקצפה
2-3 כפיות ליקר או וודקה (אפשר יותר)
קקאו
אופן ההכנה
שוברים את השוקולד לקוביות בקערה עמידה לחום
חממים את השמנת כמעט עד רתיחה, שניות לפני שהיא רותחת מוזגים אותה מעל לשוקולד.
מערבבים טוב טוב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את הליקר/וודקה
שמים למקרר למס' שעות טובות (לפחות שעתיים, אפשר גם במקפיא)
שמים קקאו בקערה שטוחה, עם 2 כפיות מוציאים כל פעם "עיגול" (יותר כמו חללית מהחלל החיצון...) של שוקולד, מסובבים אותו בקקאו, ומניחים על צלחת בצד.
את כל החתיכות המוכנות מכניסים למקרר, ומוציאים לפני ההגשה !
הערות:
אם הטראפלס יוצאים ממש "כבדים" (כאילו נכנסה אינפוזיה של שוקולד לוריד), אז בפעם הבאה שימו יותר ליקר.
ככל ששמים יותר ליקר, התערובת "נמסה" מחוץ למקרר יותר מהר, אז לא להגזים, הא?
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©