- טוחנים את הדג במיג'ימיקס מוסיפים 1 בצל, את הפטרוזיליה, והשום.
- שמים בקערה ומסיפים את הביצים מערבבים ומוסיפים את פרורי הלחם.
- צורים כדורים קטנים ומטגנים קלות בשמן.
- לוקחים סיר עמו' מטגנים את הבצל עד שמשחים קלות מוסיפים את חלב הקוקוס ושאר התבלינים מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים את כדורי הקציצות לתוך הסיר לעוד כ-15 דקות על אש קטנה.
מתאים מאוד לאכול עם אורז, אטריות שעועית, אטריות אודון או ביצים.
מי שאוהב חריף להגדיל כמות הצי'לי
יוצא מדהים!!!