מפשירים ומתפיחים את הבצק במקום חמים, עד שהוא מכפיל את נפחו.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מחלקים את הבצק ל-10 כדורים ומקמחים את משטח העבודה.
בידיים משטחים את הכדורים ויוצרים מלבן צר וארוך. מורחים כל מלבן בפסטו, מפזרים מעט גבינה ומסדרים את חצאי העגבניות. מגלגלים את רצועת הבצק לשבלול, מדביקים את הקצה בטיפת מים ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
מורחים ביצה טרופה ושולחים את השבלולים לתנור ל-20 דקות. כשהם זהובים וריחניים - מוצאים ומתאפקים לא לזלול עד שהם קצת מתקררים.