אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ממולאים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חצילים ממולאים בשר טחון
/ יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב
ציון גולשים:
(175 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 חצילים בינוניים
1/3 כוס שמן
2 בצלים בינוניים
125 גרם בשר טחון
1.5 כפות חמאה או מרגרינה
2 עגבניות גדולות קצוצות
4 פלפלים ירוקים חריפים
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מסלקים את הגבעולים מהחצילים, קולפים אותם לאורכם, אבל משאירים קצת רצועות קליפה לאורך החצילים.
עושים חריץ עמוק לאורך כל חציל ומניחים אותם במי מלח למשך חצי שעה
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בחמאה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים 10 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והמלח ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
מחממים את השמן. מייבשים את החצילים וסוחטים אותם ביד כדי להיפטר מן הנוזלים העודפים.
מטגנים את החצילים עד שהם משחימים מכל הצדדים.
מניחים את החצילים במחבת שטוחה וחוצים אותם. ממלאים אותם בבשר הטחון.
מכסים כל חציל בפרוסת עגבניות ופלפל ירוק חריף. מוסיפים מעט מים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה, כ-30 עד 40 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©