אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוף עם פלפלים
/ השף חיים כהן
ציון גולשים:
(30 מדרגים)
חומרים
1 עוף שלם, במשקל קילו וחצי, מחולק לשמונה חלקים
3 פלפלים אפשר אחד מכל צבע, מנוקים וחתוכים לרצועות
2 פלפלונים חריפים
500 גרם עגבניות קלופות וחתוכות גס (אפשר גם מקופסה)
1 בצל בינוני קצוץ גס, רצוי סגול
2 שיני שום קצוצות
כוס יין לבן יבש
שמן זית
מלח ופלפל
קמח
כף עלי פטרוזיליה קצוצים
כף עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
בסיר כבד שמים 3 כפות שמן זית ומניחים על האש. מקמחים קלות את חתיכות העוף ומשחימים אותן בשמן מכל הצדדים. כשנתחי העוף שחומים, מוציאים ומניחים אותם בצד.
במקום נתחי העוף מכניסים לשמן את הבצל. (אם יש צורך להוסיף מעט שמן, זה הזמן) וכשזה נעשה שקוף, מוסיפים את השום והפלפלים. מערבבים קצת.
מוסיפים את העגבניות, ממליחים קלות, מפלפלים ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כרבע שעה נוספת.
מחזירים לסיר את העוף. מערבבים, מכסים במכסה וממשיכים לבשל כחצי שעה, כאשר מדי פעם מערבבים.
מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מערבבים ומגישים. אפשר להכין את העוף בלי היין, התבשיל יהיה מעט סמיך יותר עם טעמי פלפל מודגשים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©