שמים בסיר גדול את הסוכר, המים, הקינמון והציפורן ומביאים לרתיחה. מוסיפים לסיר כמה אגסים בכמות שתאפשר לכולם להיות מכוסים בסירופ), ומבשלים עד שהם מתרככים קצת אך עדיין מוצקים. מוציאים את האגסים בכף מחוררת ומניחים בצד. מבשלים באותה צורה את כל האגסים.
מרתיחים את הסירופ עד שהוא מסמיך, מסירים מהאש ומניחים לצינון. מוציאים את הקינמון והציפורן, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
שמים את האגסים בצנצנת גדולה (או מחלקים לצנצנות קטנות) ויוצקים עליהם את הסירופ. יש לוודא שהאגסים מכוסים לגמרי בסירופ. סוגרים היטב ומאחסנים במקרר. מגישים לאחר כשבוע.