אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
דג בגריל ברוטב אורגנו ושום
/ חנוך בר שלום
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(199 מדרגים)
חומרים
8 נתחי פילה דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) במשקל של כ-200 גרם כל אחד
שמן זית למריחה
לרוטב:
2/3 כוס עלי אורגנו טריים
1/3 כוס עלי פטרוזיליה
5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
4 לימונים חצויים
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את מרכיבי הרוטב, למעט הלימונים, ומעבדים למחית חלקה.
מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד.
מעבירים לצלחת הגשה ומניחים אותם כשהעור כלפי מטה. מורחים את הרוטב על הדגים ומגישים עם חצאי לימונים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©