אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
המבורגר
/ חנוך בר שלום
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(283 מדרגים)
חומרים
500 גרם בשר צלעות בקר, טחון גס
500 גרם בשר קשתית בקר (שפונדרה), טחון גס
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
לגיוון:
1/4 כוס שמן זית
200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ
3 כפות עשבי תיבול טריים, קצוצים
5 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
מערבבים היטב את המרכיבים הבסיסים ומשהים לפחות למשך 12 שעות.
צרים מהעיסה 6 קציצות שטוחות וצולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
הערה: לגיוון אפשר להוסיף לתערובת הבסיסית אחת או יותר מהתוספות הנ"ל לפי הטעם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©