שמים בקערה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבבים. מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ומעבדים עד קבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה והמים ולשים רק עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק קשה מדי ניתן להוסיף עוד כף מים. עוטפים בניילון ומקררים למשך שעה לפחות.
קוצצים את החצילים (רצוי בסכין עץ), ומוסיפים את היוגורט, הגבינה, הביצה, התבלינים, הריחן והטימין.
מרדדים את הבצק לתבנית פאי עגולה משומנת, מכסים בנייר אלומיניום, שופכים עליו חופן קטניות כלשהן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מסירים את נייר האלומניום (את הקטניות זורקים לפח, או שומרים לפעם הבאה), יוצקים את המלית על הבצק, מפזרים מעל גבינה צהובה ואת האורגנו המיובש.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהמאפה מתייצב ומזהיב.