חותכים את הבשר לקוביות בגודל 3X3 ס"מ. מערבבים מעט קמח עם מלח ופלפל ומקמחים את קוביות הבשר.
מחממים סיר כבד. מוסיפים מעט שמן ומזהיבים את קוביות הבשר תוך ערבוב. כאשר הבשר משחים והנזולים שהפריש התאדו, מוסיפים את היין האדום ומגרדים את תחתית הסיר בכף עץ. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 30-40 דקות.
מחממים מעט שמן בסיר נפרד ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מזהיבים. מוסיפים את הג'ינג'ר, הפלפלים, העגבניות, הסוכר, החומץ והתבלינים ומבשלים כ 5 דקות.
מעבירים את כל תכולת הסיר אל הבשר, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כשעה, או עד שהבשר מתרכך.