אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קבב בקר
/ חנוך בר שלום
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(35 מדרגים)
חומרים
600 גרם פלדה בקר
400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)
4 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.
2. מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.
3. צרים מהבשר כ 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©