אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קציצות דגים עם ג'ינג'ר
/ אריק חכימי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (10 מנות)
1 ק"ג קרפיון טחון
4 כפות פירורי לחם
1 ביצים טרופות
1/2 כוס מים
1 בצל גדול, מגורר דק
מלח ופלפל
20 גרם שורש ג'ינג'ר טרי, מגורר דק
1/3 כפית פלפל אדום חריף טחון (רצוי קאיין)
לבישול הדגים:
2 גזרים חתוכים גס
1 כפית מלח
לסלט:
1/4 ק"ג אפונה ירוקה חלוטה ומקוררת
2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה
לשים היטב בידיים את כל המרכיבים לדגים ויוצרים קציצות עגולות. מאחסנים במקרר לחצי שעה.
שמים את הגזרים והמלח בסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מכניסים פנימה בעדינות את הקציצות, ומבשלים כשעה ו 40 דקות. מוציאם בעדינות ומצננים.
מקשטים כל קציצה ברצועת ג'ינג'ר או בעלה של עשב תיבול, ומאחסנים במקרר למשך הלילה.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומקררים במשך כשעתיים.
מחלקים את הסלט לצלחות הגשה, מניחים מעליו את הקציצות ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©